برای احراز سابقه بیمه در شرایطی که چند سال حق بیمه پرداخت نشده چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط سمانه مبشر در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

سلام من حدود 20 سال قبل مدت 4 سال در یک شرکت کار میکردم که تو این مدت حقوق دریافت میکردم اما حق بیمه من پرداخت نشده. آیا میتونم این مدت رو به سابقه بیمه ام اضافه کنم؟ چه مدارکی لازمه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر، لازم هست که مدارکی از جمله فیش حقوقی دریافتی، قرارداد آن سال ها و هرگونه سند دیگری  که اثبات کند شما در آن دوران مشغول کار در آن شرکت بودید را ارائه دهید و لازم است که جریمه پرداخت حق بیمه و حق بیمه پرداخت نشده آن سال ها نیز پرداخت شود.