برای ممنوع الخروج شدن سقف بدهی مالیاتی چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط علی سلامت در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام اگر فردی بدهکار باشد به اداره مالیات، سقف بدهی او تا چقدر باشد ممنوع الخروج خواهد شد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط Ali alipour

profile
up
down

با سلام. شما برای این که بفهمید میزان بدهی مالیاتی شما چقدر است و از میزان سقف بدهی مالیاتی برای ممنوع الخروج شدن مطلع شوید می توانید به سامانه مالیات کشور به آدرس: https://my.tax.gov.ir  مراجعه کرده و هم از میزان بدهی مالیاتی خود استعلام بگیرید و هم از سقف ممنوع الخروجی مطلع شوید.

البته توجه داشته باشید که برای این کار حتما باید در این سامانه ابتدا ثبت نام نمایید.

با احترام