برای پرداخت ما به التفاوت حق بیمه چه کار باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد پورسلیم در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید

من حق بیمه سه ماه اول امسال رو اسفند ماه پرداخت کردم. الان متوجه شدم که حق بیمه افزایش داشته. برای پرداخت ما به التفاوت باید چیکار کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسی نژاد

profile
up
down

با سلام

به شعبه مربوطه مراجعه کنید. شعبه فیش پرداختی ما به التفاوت را به شما ارائه خواهد داد. اما چنانچه ضریب بیمه خود را کاهش داده باشید، مطالبه مابقی ضریب کاهشی نسبت به سال گذشته را درخواست کنید. از آنجائیکه سوابق و وجه مربوط به قبل بوده، امکان دریافت تفاوت از تامین اجتماعی وجود ندارد.