آیا امکان تغییر بیمه در سال های آخر برای بازنشستگی ممکن است؟

report گزارش

سوال شده توسط شکیبا کیانفر در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. وقتبخیر

من 25 سال بیمه مشاغل آزاد را پرداخت کردم آیا میتوانم باقیمانده را از طریق کارگاه به صورت بیمه اجباری با حداکثر حقوق ثبت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ساجد رسولی

profile
up
down

باسلام

ابتدا توجه کنید که حقوق با شغل شما تناسب داشته باشد زیرا اگر نامتعارف باشد بازرسی توسط کارشناسان سازمان تامین اجتماعی صورت میگیرد و مشکل قانونی شکل میگیرد.

بااحترام