آیا در بیمه اختیاری می توان بعد از 3 ماه فیش حق بیمه را واریز کنم ؟

report گزارش

سوال شده توسط bitaaa در دسته بندی بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد

پروفایل
up
down

با سلام

من سابقه بیمه ای 15ساله دارم که کارفرما رد میکرد تااینکه نزدیک به 1 سال و 8 ماه بصورت اختیاری ردمیکردم که الان فیش واریزی گرفتم ولی 3 ماه که واریز نکردم ایا میتوانم الان پرداخت کنم ومجدد 3 ماه بعد فیشش را بگیرم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صدرا محسنی

profile
up
down

سلام در صورتی که از تاریخ پرداخت فیش شما گذشته باشد قرارداد بیمه اختیاری شما باطل می شود و باید دوباره با بیمه تامین اجتماعی قرارداد منعقد نمایید.

** سوابق پرداختی حق بیمه شما محفوظ می باشد.