بیمارستان فوق تخصصی شهید اندرزگو (بازرگانان) با کدام بیمه قرارداد دارد ؟

report گزارش

سوال شده توسط روزبه مجد در دسته بندی بیمه درمان

پروفایل
up
down

سلام بیمارستان فوق تخصصی شهید اندرزگو (بازرگانان) با کدام بیمه قرارداد دارد ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط طالب زاده

profile
up
down

باسلام

بیمه کمیته امداد، بیمه تامین  اجتماعی، بیمه بانک کشاورزی، بیمه سینا، بیمه معلم، بیمه رازی، بیمه بانک تجارت، بیمه بانک صادرات، بیمه خدمات درمانی (خویش فرما بیمه  سایر اقشار)، بیمه بانک ملت، بیمه نیروهای  مسلح، بیمه ملت، بیمه شهرداری، بیمه نیروهای  مسلح، بیمه آرمان، بیمه البرز، بیمه میهن، بیمه سامان

بااحترام