بیمه آزاد بهتر است یا اختیاری؟ آیا حقوق بازنشستگی بیمه آزاد و اختیاری به وراث تعلق میگیرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

من ۴۲سالمه بیمه ندارم ومیخوام اقدام کنم

بیمه ازاد یااختیاری؟؟کدام بازنشگستیش بیشتره

واینکه بعد فوت به وراث میدن ایا حقوق؟؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

بیمه اختیاری و بیمه اجباری فرقی با هم نمیکنند و بازنشستگی یکسانی دارند بیمه های اختیاری ضرایب متفاوتی دارند که با حق بیمه کمتر میتوانید بیمه شوید و تفاوتهای آنها به بازنشستگی تاثیری ندارد و در مورد از کارفتادگی و برخی مزایا اختلاف دارند به کارگزاریهای بیمه مراجعه کنید و حقوق شما به وراث دختر تا زمان ازدواج و پسر تا 18سال پرداخت میشود اگر همسر شما هم بیمه تامین اجتماعی نباشد تعلق میگیرد