بیمه ازدواج یا جهیزیه چیست و چه مواردی را پوشش میدهد؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا مهدوی در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام اگر ممکنه در مورد بیمه ازدواج توضیح بدید و اینکه چه مواردی رو تحت پوشش داره؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر بیمه ازدواج یا بیمه جهیزیه بیمه ای با هدف حمایت از ازدواج جوانان هستش و شبیه به بیمه عمر یک نوع پس انداز با پرداخت ماهیانه حق بیمه است و شخص میتواند بعد از چند سال اصل پول و سود آن را برداشت کند. توجه داشته باشید که بیمه ازدواج دوره انتظار پنج ساله دارد یعنی 5سال قبل از ازدواج می بایست این بیمه را خریده باشید و ازدواج باید به صورت عقد دائم باشد.

مواردی که بیمه ازدواج تحت پوشش قرار میدهد شامل موارد زیر هستند:

  • تامین کمک هزینه مشاوره قبل از ازدواج تا ۳۰% سرمایه فوت بیمه نامه
  • تامین کمک هزینه برگزاری مراسم عقد وعروسی تا سقف ۸۰% سرمایه فوت بیمه نامه
  • تامین کمک هزینه لغو مراسم عقد و عروسی به علت حوادث
  • تامین کمک هزینه تهیه جهیزیه تا سقف ۸۰% سرمایه فوت بیمه نامه
  • تامین کمک هزینه پرداخت مهریه تا سقف 9۰% سرمایه فوت بیمه نامه
  • تامین کمک هزینه تامین مسکن تا سقف ۸۰% سرمایه فوت بیمه نامه
  • تامین کمک هزینه تولد اولین نوزاد تا سقف 2۰% سرمایه فوت بیمه نامه
  • غرامت فوت بیمه شده تا سقف ۲۰ میلیون تومان