بیمه تکمیلی انفرادی بهتر است یا گروهی؟

report گزارش

سوال شده توسط نوید یاسرپور در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر میشه توضیح بدید در مورد بیمه تکمیلی، بیمه انفرادی بهتر هست یا گروهی؟ اصلا تفاوت خاصی دارن با هم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. بله بیمه تکمیلی انفرادی و بیمه تکمیلی گروهی در بعضی از موارد باهم تفاوت دارن.

برای خرید بیمه تکمیلی انفرادی نیاز هست که از قبل بیمه پایه مثل بیمه تامین اجتماعی داشته باشید اما برای خرید بیمه تکمیلی گروهی احتیاجی نیست که حتما بیمه پایه داشته باشید.

دوره انتظار بیمه تکمیلی انفرادی از دوره انتظار بیمه های گروهی بیشتر است به عنوان مثال دوره انتظار برای بیمه تکمیلی زایمان در بیمه انفرادی 9 ماه است و در بیمه های گروهی که 250 تا 1000 نفر عضو دارند 6 ماه است و برای بیمه های گروهی که بیش از 1000 نفر عضو دارند بدون هیچگونه دوره انتظار است.

درمورد میزان فرانشیز هم برای اکثر بیمه های انفرادی با توجه به شرایط بیمه 5 تا  30 درصد است اما برای بیمه های گروهی با تعداد بالا طرح های بدون فرانشیز هم وجود دارد.

موفق باشید.