بیمه ازکار افتادگی در اثر بیماری

report گزارش

سوال شده توسط سعید فرجام در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید

من بیماری کچلی سکه ای دارم و همش موهام بصورت تکه ای میریزد، آیا می توانم بیمه از کارافتادگی بگیرم؟ 12 سال هم سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم.

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نیما شریفی

profile
up
down

سلام دوست عزیز

مرجع رسیدگی به بیمه از کار افتادگی کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی می باشد، شما با مدارک پزشکی خود به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنید با تشکر

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نیما شریفی

profile
up
down

سلام دوست عزیز

مرجع رسیدگی به بیمه از کار افتادگی کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی می باشد، شما با مدارک پزشکی خود به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنید با تشکر