بیمه خود اختیاری با قیمت مناسب

report گزارش
پروفایل
up
down

بنده هم اکنون تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی مادرم هستم و خودم در یک مغازه کار میکنم که برایم بیمه پرداخت نمی کند.با توجه به اینکه مقدار حقوقم زیاد نیست چه بیمه ای برایم بهتر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط اسماعیل فاضل

profile
up
down

با سلام اگر بخواهید خودتان را بیمه کنید باید از تحت پوشش بیمه مادرتان خارج شوید و با توجه به شرایط مالی بهتر است از بیمه عمر استفاده کنید که البته هم بیمه عمر و هم بیمه خود اختیاری جز سوابق کار حساب نمیشود و تنها سابقه بیمه دارید.