در صورتی که کارفرما ترک کار را اعلام نکرده باشد، شخص میتواند قرارداد بیمه ی اختیاری یا مشاغل آزاد منعقد کند.

report گزارش
پروفایل
up
down

با سلام من سه ماه هست که کارم رو ترک کردم اما کارفرما برای من ترک کار اعلام نکرده، آیا الان که دارم کسب و کار خودم رو راه میندازم میتونم بیمه مشاغل آزاد داشته باشم؟ با توجه به اینکه ترک کار من اعلام نشده این کار شدنی هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام و عرض ادب . بله میتوانید. برای منعقد کردن قرارداد بیمه اختیاری یا بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد نیازی نیست که کارفرمای قبلی شما ترک کار را اعلام کرده باشد.