بیمه زنان خانه دار بهتر است یا بیمه عمر؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. من خانه دار هستم و تصمیم گرفتم که تحت پوشش بیمه قرار بگیرم. بین بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی و بیمه عمر شرکت بیمه ایران مردد هستم. کدوم بهتره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن وارسته

profile
up
down

باسلام

پیشنهاد من به شما بیمه عمر است. چرا که علاوه بر نبود محدودیت سنی، مبلغ چشمگیر تری در زمان بازنشستگی خواهید داشت. در بیمه عمر حداقل بعد از 10 سال میتوانید بازنشستگی داشته باشید و در کنار آن پوشش های بیمه ای کامل برای بیماریهای پرهزینه ارائه میدهد. جالب است بدانید که در ادامه بیمه عمر می توانید در صورت نیاز، پس از سال دوم، 90 درصد اندوخته خود را وام بدون ضامن دریافت کنید.

بااحترام