آیا اتباع خارجی میتوانند به صورت خویش فرما تحت پوشش بیمه قرار بگیرند؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید آیا اتباع خارجی هم میتوانند به صورت خویش فرما تحت پوشش بیمه قرار بگیرند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

درود. بله در صورتی که اتباع خارجی در فعالیت‎های تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی شاغل باشند با ارائه پروانه کار می توانند با انعقاد قرارداد، تحت پوشش حمایت های بیمه ای در قانون بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد مثل بیمه بازنشستگی، خدمات درمانی، از کار افتادگی و فوت قرار بگیرند.