بیمه شدن اعضا هیئت مدیره در سازمان تامین اجتماعی ممنوع است؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد مظلومی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام و وقت بخیر من در یک شرکت عمرانی نائب رییس هیئت مدیره هستم و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارم، میخواستم ببینم که آیا از لحاظ قانونی مشکلی وجود نداره برای این موضوع؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام وقتتون بخیر باشه، از لحاظ قانون تامین اجتماعی مصوب 1400، مدیرعامل و اعضا هیئت مدیره در صورتی که حقوق و مزد دریافت کنند باید تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و لیست بیمه براشون رد بشه. در گذشته مشکلات و کارشکنی‎های در مورد این موضوع وجود داشت اما از سال 1400 به منظور حمایت از کارآفرینان و کارفرمایان این مشکل برطرف شد.