بازنشستگی بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی به چه شکل است؟

report گزارش

سوال شده توسط کوهیار ویسی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

با عرض سلام و خسته نباشید. من یک زن خانه دار 32 سال هستم و می خوام از بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی استفاده کنم. میخواستم ببینم که تا زمان بازنشستگی من چقدر طول می کشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین دهقانی

profile
up
down

درود بر شما. برای خانوم ها شرایط بازنشستگی در بیمه های تامین اجتماعی به این صورت است:

در صورتی که 35 سال سابقه پرداخت بیمه داشته باشید می توانید بدون هیچ محدودیتی در سن بازنشسته شوید.

در 45 سالگی با حداقل 30 سال سابقه بیمه و در 55 سالگی با حداقل 10 سال سابقه بیمه میتوانید بازنشسته شوید.

در صورتی که 55 سال سن داشته باشید و حداقل یک سال سابقه بیمه، می توانید بقیه سابقه بیمه مورد نیاز خود را از بیمه تامین اجتماعی بخرید (تا مدت ۱۰ سال). در واقع با رساندن سابقه بیمه خود به 10 سال درنهایت می توانید بازنشسته شوید.