بیمه من مشاغل آزاد است، الان درحال حاضر در شرکتی مشغول هستم برای بیمه شدن باید چیکار کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین اسدی در دسته بندی پرداخت حق بیمه

پروفایل
up
down

سلام روز بخیر

من برای خودم از سال 92 بیمه مشاغل آزاد رد کردم ، و الان هم سه ماهی میشه که در شرکتی مشغول بکار هستم و شرکت جهت بیمه شدن مدارکم را خواستن

الان هم اعلام کردن که چون قبلا بیمه مشاغل آزاد بودم بیمه تامین اجتماعی برای من رد نمی شود

باید یکسری اقدامات انجام بدم، می خواستم بدونم دقیقا چه اقداماتی لازم است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احسانی

profile
up
down

برای قرار گرفتن در پوشش بیمه ابتدا باید شخص بیمه شده نام نویسی کند که این نام نویسی توسط کارفرما و یا خود شخص انجام می شود.

پس از ثبت و نام نویسی باید:

ثبت نام در سامان بیمه

وارد کردن کد ملی و شماره تلفن همراهی که به نام خودتان باشد

وارد کردن اطلاعات شناسنامه ای در سامانه

قرار دادن یک رمز برای ورود به سامانه در مراجعه های بعدی

پاسخ دادن به سوالات امنیتی و به خاطر سپاری آن ها برای مراجعات بعدی

ورود اطلاعات تکمیلی در سامانه

ایید اصالت اطلاعات شما در این مرحله انجام می شود و در صورتی که اطلاعات وارد شده صحیح و تایید شده باشد شما می توانید وارد مراحل بعدی ثبت نام شوید.

ثبت نام حضوریمراجعه به شعب تامین اجتماعی یا کارگزاری های مربوطه

ارائه مدارک هویتی به بخش مربوط به ثبت نام

پر کردن فرم درخواست بیمه

ارائه مدارک معاینات پزشکی به همراه دیگر مدارک شناسایی

ثبت مدارک در سامانه