تاخیر در ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط شرکتی که معاف از مالیات بوده چه جریمه ای دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط نوید در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. شرکت ما دانش بنیان و از مالیات معاف است.اما باید اظهارنامه مالیاتی را ارسال کنیم.بنده این را نمیدانستم و الان دوسال از زمان ثبت شرکت گذشته است.آیا باید جریمه بپردازم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی مجاهد

profile
up
down

با سلام. مطابق تبصره ماده 192 از معافیت این بخش بهره مند نمیشوید و مطابق ماده های 192 و 193 مشمول جرائم میشوید. ضمنا به شما جریمه ای معادل 2.5% از تاریخی که باید پرداخت میشده تا تاریخ پرداخت تعلق میگیرد.