شرکتی که از مالیات معاف بوده به دلیل عدم ارسال اظهارنامه جریمه می‌شود؟

report گزارش

سوال شده توسط محمدرضایی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. شرکت ما به دلیل اینکه شرکت تعاونی کارمندی است از مالیات معاف است اما در این سال ها اظهارنامه پر نکرده ایم.حدودا پنج سال از زمان تاسیس شرکت میگذرد.آیا الان جریمه می‌شویم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سیدرضا اشراقی

profile
up
down

با سلام. مطابق ماده های 192 و 193 جریمه می‌شوید. ضمنا به شما جریمه ای معادل 5/2% از تاریخی که باید پرداخت می‌کردید تا تاریخ پرداخت تعلق میگیرد. بهتر است از یک مشاور مجرب کمک بگیرید که مشمول مالیات کمتری شوید.