تاریخ تعلق مالیات بر ارزش افزوده چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط کیهان ارجمند در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. روزبخیر

امروز برای یک کار اداری فردی از من تاریخ تعلق مالیات بر ارزش افزوده خواست که من نمیدونستم چیه. منظور از تاریخ تعلق مالیات بر ارزش افزوده چه تاریخی هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود آژند

profile
up
down

سلام دوست عزیز

تاریخ تعلق مالیات بر ارزش افزوده طبق ماده 11 به شرح زیر است:

الف) در خصوص عرضه کالا:

تاریخ صورتحساب، تاریخ تحویل کالا یا تاریخ تحقق معامله کالا، هر کدام که مقدم باشد، حسب مورد.

در موارد مذکور در تبصره ماده (4) این قانون، تاریخ ثبت دارائی در دفاتر یا تاریخ شروع استفاده، هر کدام که مقدم باشد یا تاریخ برداشت، حسب مورد.

در خصوص معاملات موضوع ماده (9) این قانون، تاریخ معاوضه.

ب) در خصوص ارائه خدمات:

تاریخ صورتحساب یا تاریخ ارائه خدمت، هر کدام که مقدم باشد حسب مورد.

در خصوص معاملات موضوع ماده (9) این قانون، تاریخ معاوضه.

ج) در خصوص واردات و صادرات:

در خصوص صادرات، هنگام صدور (از حیث استرداد) ودر خصوص واردات تاریخ ترخیص کالا از گمرک ودر مورد خدمت، تاریخ پرداخت مابه ازاء.

تبصره:

در صورت استفاده از ماشین های صندوق، تاریخ تعلق مالیات، تاریخ ثبت معامله در ماشین است.