مالیات بر ارزش افزوده پت شاپ ها

report گزارش

سوال شده توسط سحر خرم در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام میشه بفرمایید آیا پت شاپ ها هم مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده میشن یا خیر؟ اگر میشن میشه بفرمایید مالیات بر ارزش افزوده پت شاپ ها چقدر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط شقایق ابریشم چی

profile
up
down

سلام وقتتون بخیر. بله غذا، تجهیزات و لوازم حیوانات خانگی موضوع بند 1 مثل پت شاپ ها از دی ماه 1402 مشمول ارزش افزوده هستند (مطابق با فراخوان نهم) .اگر بدر این مشاغل فعالیت میکنید لازم هست که از تاریخی که آغاز مشمولیت شما در ارزش افزوده هست، ارزش افزوده رو از خریدار دریافت و در مهلت مقرر به اداره مالیات پرداخت کنید. مهلت پرداخت ارزش افزوده هر سه ماه یک بار یا به عبارتی در انتهای هر فصل هست و تا 15 ام ماه بعد مهلت پرداخت داره. به طور مثال شما که از دی ماه مشمول میشید باید برای دی، بهمن و اسفند خودتون ارزش افزوده پرداخت بکنید و مهلت پرداخت هم تا 15 ماه بعد یعنی تا 15 فروردین هستش. موفق باشید