تعهد شرکت بیمه در خساراتی که بابت تصادف وسیله نقلیه به وجود می آید به چه شکل است؟

report گزارش

سوال شده توسط majid abdoli در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

با سلام. میخواستم بپرسم که در خساراتی که بابت تصادف وسیله نقلیه به وجود می آید تعهد شرکت بیمه به چه شکل است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسیان

profile
up
down

در این تصادفات تعهداتی که شرکت بیمه در قبال خسارات وارده دارد به سه دسته تقسیم بندی می شوند:

1.     بیمه شخص ثالت که در آن شخص بیرون از خودرو مقصر حادثه است : ده برابر سقف تعهدات بدنی که در بیمه نامه آمده است.

2.     بیمه شخص ثالث که شخص داخل خودرو مقصر حادثه است: باید ظرفیت مجاز خودرو در سقف تعهدات بدنی که در بیمه نامه آمده ضرب گردد.

3.     راننده که مقصر حادثه است: پرداخت دیه شخص مسلمان که مورد جراحت قرار گرفته در ماه غیر حرام.