چه بیمه ای برای افراد کودکان و افراد سرپرست خانوار خوب است؟

report گزارش

سوال شده توسط امیر امیری در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بدونم برای بچه ها و همینطور کسانی که سرپرست خانوار هستند چه بیمه ای مناسب هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

با سلام بیمه های زندگی که با اسم بیمه های عمر هم شناخته میشوند گزینه بسیار مناسبی هستند و از سن نوزادی تا 60 سالگی افراد میتوانند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند

از جمله مزایایی که این بیمه ها دارند:

دریافت سود تضمینی، امکان دریافت سود مشارکت شرکت بیمه، امکان وام گرفتن با بیمه عمر ( در بعضی شرکت ها پس از شش ماه و در بعضی پس از دو سال)، امکان دریافت مبلغ سرمایه گذاری شده همراه با سود به صورت یک جا یا به صورت مستمری هنگام سر رسید بیمه، معافیت مالیاتی بیمه زندگی و هماهنگی بودن بیمه عمر با تورم، امکان تعیین استفاده کنندگان یا ذی نفعان بیمه زندگی در صورت فوت شخص .