تغییر سال مالی شرکت به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط hoseini در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام بنده میخواستم سال مالی شرکت رو با مسئولیت محدود (عنوان صورتجلسه : مجمع عمومی فوق العاده) تغییر بدم. مدارک لازم برای این کار چیه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی صالحی

profile
up
down

با سلام خدمت شما. مدارک لازم برای تغییر سال مالی با مسئولیت محدود به شرح زیر است:

(عنوان صورتجلسه : مجمع عمومی فوق العاده)

1.       ارائه صورت‌جلسه مجمع عمومی فوق العاده به امضاء کلیه شرکاء .

2.      ارائه لیست شرکاء و میزان سهم الشرکه آنها با امضاء کلیه شرکاء .

3.     ارائه برگ نمایندگی, نمایندگان اشخاص حقوقی درصورتیکه شرکاء شرکت اشخاص حقوقی می باشند.

4.     درصورتیکه جلسه با حضور اکثریت شرکاء تشکیل شده ارائه اصل اگهی دعوت مطابق اساسنامه شرکت و با رعایت موارد مواد 6 و قانون تجارت الزامی می باشد.

5.     درصورت لزوم ارائه مجوز از مراجع ذیصلاح.