آیا مالیات بر واردات و صادرات توانایی تاثیر گذاری بر رکود و تورم را دارد یا خیر؟

report گزارش

سوال شده توسط عادل امیرخانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بپرسم آیا مالیات بر واردات و صادرات توانایی تاثیر گذاری بر رکود و تورم را دارد یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط متین کرمپور

profile
up
down

سلام و درود. بله مالیات بر واردات و صادرات بر رکود و تورم تاثیر گذار است. برای مثال محصولاتی مانند خاویار و یا پسته که برای آن ها سیاست های تشویقی در نظر گرفته شده این محصولات را گران کرده و جزو محصولات لوکس در نظر گرفته می شوند. همچنین محصولات پایه که از مالیات معاف هستند مانند دانه های گیاهان که برای کشت استفاده می شوند باعث شده که سرمایه گذاران به سمت این محصولات جذب شوند.