تفاوت بیمه تکمیلی با بیمه تامین اجتماعی در پرداخت هزینه‎های درمانی

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه رادمنش در دسته بندی بیمه درمان

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید تفاوت بیمه تکمیلی برای هزینه های پزشکی و درمانی با تامین اجتماعی چی هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. بیمه تامین اجتماعی برای هزینه های پزشکی و درمانی نهایتا تا سقف 30% از هزینه ها را تحت پوشش قرار میدهد که برای بسیاری از درمان ها و هزینه های پزشکی مبلغ بسیار کمی است و شخص همچنان بخش زیادی از هزینه درمان را خودش می پردازد اما در بیمه تکمیلی حداکثر هزینه ها جبران میشود.

مزیت دیگر بیمه تکمیلی این است که هزینه های پزشکی درمانگاهی، کلینیکی و پارا کلینیکی را هم پوشش میدهد در صورتی که اغلب بیمه های پایه این هزینه ها را پوشش نمیدهند .