تفاوت قرارداد 89 روزه با قرارداد یک ساله

report گزارش

سوال شده توسط دادمهر در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام لطفا راهنمایی کنید که تفاوت بین قرارداد 89 روزه با قرارداد یک ساله چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام و عرض ادب . در گذشته کارفرمایان از قرارداد 89 روزه استفاده می کردند تا به این ترتیب از پرداخت حق بیمه و حقوق صحیح کارگران فرار کنند و مدت زیادی هم بود که این نوع از قرارداد دیگر به کار نمیرفت . پس از شیوع بیماری کرونا این قرارداد مجددا رواج پیدا کرده اما به خاطر داشته باشید که از لحاظ قانون کار در این نوع قرار داد هم کارفرما موظف به پرداخت کلیه ی حقوق، عیدی، سنوات و دیگر مزایا میباشد و مطابق با گذشته نمیتواند از پرداخت آن ها سر باز بزند.