ثبت فعالیت آیستیک و اینتا کد

report گزارش

سوال شده توسط غلامرضا قاسمی در دسته بندی مدیریت کسب و کار

پروفایل
up
down

با سلام

من یک سایتی دارم که در زمینه آموزش و پروژه و تحقیق دانشجویی است و برای اینکه بتونم درگاه پرداخت بگیرم نیازه که در گام 4 باشم و اطلاعات رو تکمیل کنم این سایت یک سایت غیر تجاری است اما در زمانی که می خوام فعالیت اینتا کد و همینطور فعالیت آیستیک رو تعیین کنم اون موضوع فعالیت من پیدا نمیشه حتی کمی نزدیک هم میشه اما ثبت نمیشه اگر محبت کنید راهنمایی بفرمایید چطور مشکل رو حل کنم ممنون میشم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

چون فعالیت غیر تجاری ثبت کرده اید تغییر دهید به تجاری درست میشه