ثبت گواهینامه با ارز اثر منفی در هزینه ها دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط فرزانه شیرازی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

با سلام و عرض ادب ما در حوزه گواهينامه های بين المللي کار میکنیم كه در ازاي ثبت گواهينامه از طريق صرافي دلار واريز مي كنيم.قصد داریم این هزينه را در شركت لحاظ كنيم. لحاظ شدنش در هزينه ها مستلزم چه اقداماتی هست و آیا اثرات منفي خواهد داشت؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سیدرضا اشراقی

profile
up
down

با سلام و درود.  اصطلاحی وجود دارد که به آن تسعیر ارز میگویند. شرکت هایی که در ایران تاسیس می‌شوند باید مخارجی که به ارزهای مختلف دارند را به ریال تبدیل کنند. این تفاوت قیمت ارز و ریال می تواند سود یازیان به همراه داشته باشد. لازم است فاکتوررسمی تهیه نمایید واز سایت های معتبرخرید کنید و مدارک مستدل و محکم داشته باشد.