جدول مزد سنوات در طرح طبقه بندی مشاغل

report گزارش
پروفایل
up
down

با عرض سلام و خدا قوت خدمت شما

لطفا در خصوص نحوه استفاده از جدول مزد سنوات موضوع ماده ۵ دستورالعمل اجرایی طرح طبقه بندی توضیح بیشتر بفرمائید

و آیا در محاسبه لیست حقوق مهر ماه مزد سنوات حقوق یک کارگر با سابقه یکسال در سال ۱۴۰۱ معادل ۱۰۷۵۶۶ ریال و ماه بعد ۱۱۲۹۳۳ ریال باید منظور گردد؟

سپاس فراوان

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

در مورد سوال اول باید به دستورالعمل اجرائی طرح های طبقه بندی مشاغل موضوع ماده (7) آیین‌نامه اجرایی تهیه طرح طبقه‌بندی مشاغل کارگاه‌ها موضوع تبصره یک ماده 49 قانون کار (بخشنامه شماره 232/7 مورخ 26/7/1390 وزارت کار و امور اجتماعی) مراجعه کنید

در مرد محاسبه پایه سنوات 1402کارگری که در سال 1401 استخدام شده است در سالروز استخدام در 1402پایه سنوات 1402اضافه میشود