پایه سنوات افراد در صورت داشتن وفقه در سابقه کار در یک شرکت چطور محاسبه میشود؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام من از سال ۹۶ تا ۹۸ در شرکتی کار می‌کردم.. که به حقوق من پایه سنوات سالیانه تعلق می‌گرفت.. بعد سال ۹۸ از شرکت اومدم بیرون و دوباره اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ برگشتم .. پایه حقوق منو بر اساسی محاسبه کردن که پایه سنوات اون سالیم که در شرکت نبودم برای من محاسبه شد و پایه حقوقم ۳۱۰۰۰۰۰ تومان محاسبه شد .‌ سوالم اینه که منی که ۱ سال آخر در شرکت نبودم چون اردیبهشت ماه اومدم ولی سابقه کلی در همین شرکت بیشتر از یک ساله .. آیا در حقوق سال ۱۴۰۱ پایه سنواتی برای من که مبلغش ۲۱۰۰۰۰ تومان هست به من تعلق میگیره یا نه ؟؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط میر هادی حسینی

profile
up
down

سلام دوست عزیز

نحوه محاسبه پایه سنوات:(تعداد روزهای کاری ماه×70,000) + حقوق پایه ماهانه اعلام‌شده در سال جاری =حقوق ماهانه در سال دوم

بااحترام