جرایم ارزش افزوده طبق ماده 22 قانون مالیات بر ارزش افزوده چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط علی رجبی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

جرایم ارزش افزوده طبق ماده 22 قانون مالیات بر ارزش افزوده چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

1- اگر مودیان تا مهلت مقرر ثبت نام نکنند (%75) مالیات متعلق جریمه می شوند.

2- اگر صورت حساب صادر نشود به اندازه یک برابر مالیات متعلق.

3-اگر قیمت در صورتحساب اشتباه درج شود معادل یک برابر ما به التفاوت مالیات متغلق.

4-مغایرت اطلاعات صورتحساب تکمیل شده با نمونه اعلام شده معادل (%25) مالیات متعلق.

5-عدم تسلیم اظهار نامه از تاریخ ثبت نام به بعد معادل ( %50) مالیات متعلق بر حسب مورد.

6-ارائه نکردن اسناد و دفاتر (%25) مالیات متعلق بر حسب مورد.