جریمه عدم ارسال مالیات در لیست مالیات بر حقوق

report گزارش

سوال شده توسط دانا دوست در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام ما لیست مالیات بر حقوق دی ماه رو به اشتباه بدون مالیات ارسال کردیم. میخواستم بدونم که اگر اصلاح کنیم باز هم جریمه میشیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

اصلاح کنید به نسبت ماههای که پرداخت نشده است طبق ماده ۱۹۷ جریمه عدم تسلیم لیست مالیات حقوق در موعد مقرر برابر است با ۲% حقوق پرداختی و طبق ماده ۱۹۹ جریمه عدم پرداخت مالیات حقوق  معادل ۱۰% مالیات پرداخت نشده در موعد مقرر و ۲/۵% مالیات به ازای هر ماه نسبت به مدت تأخیر از سررسید پرداخت، است.