حداقل حقوق کارمندان بخش دولتی برای معافیت از مالیات در سال 96 چه میزان است؟

report گزارش

سوال شده توسط توفیق در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام و ادب.سوالی داشتم در خصوص اینکه حداقل حقوق کارمندان بخش دولتی برای معافیت از مالیات در سال 96 چه میزان است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی مجاهد

profile
up
down

با سلام.

« سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده (84) قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 3/12/1366 و اصلاحات بعدی آن در سال 1396 ، مبلغ دویست و چهل میلیون (240000000) ریال در سال تعیین گردیده است و نرخ مالیات بردرآمد حقوق کارکنان دولتی و غیر دولتی مازاد بر مبلغ مذکور و تا 5 برابر آن مشمول مالیات سالانه ده درصد ( 10 %) و به نسبت مازاد آن بیست درصد (20%) است . میزان معافیت مالیاتی اشخاص موضوع مواد (57) و (101) قانون مالیات­های مستقیم مبلغ یکصد و هشتاد میلیون (180000000) ریال تعیین می­گردد .

لذا پرداخت­ کنندگان حقوق دربخش دولتی و غیر دولتی مکلفند حسب مقررات ماده 86 قانون مالیات­های مستقیم ، مالیات بر درآمد حقوق پرداختی یا تخصیصی به کارکنان خود در سال 1396 را طبق مقررات ماده 85 قانون یادشده محاسبه و کسر و تا پایان ماه بعد ضمن انجام سایر تکالیف قانونی به اداره امور مالیاتی محل پرداخت نمایند.