جدول درصد بخشودگی جرایم مالیاتی در سال 1400

report گزارش

سوال شده توسط شهبازی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من جدول درصد بخشودگی جرایم مالیاتی در سال 1400 را میخواستم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نیایش سادات مسعودیان

profile
up
down

باسلام. بر طبق اصل 51 قانون اساسی هیچ گونه مالیاتی وضع نمی شود مگر به موجب قانون. موارد معافیت مالیات و بخشودگی و یا تخفیف مالیاتی نیز به موجب قانون تعیین می شوند.

در قانون م.م بخشودگی ها و معافیت ها پیش بینی شده و درج شده اند؛ در نهایت هم به تصویب مجلس رسیده اند.

در  خصوص این قانون جدول یا فرمول خاصی را پیش بینی نکرده اند که اصلا نیاز باشد سالانه به روزرسانی شود.