حداقل سن بازنشستگی برای خانم هایی که در مشاغل سخت و زیان بار کار میکنند چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط مسعود نوری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام خانم هایی که در مشاغل سخت هستند از چه سنی و با چه مقدار سابقه بیمه ای میتوانند بازنشسته شوند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر، بازنشستگی برای خانم هایی که در مشاغل سخت کار میکنند تابع سن نیست و داشتن حداقل 20سال سابقه بیمه برای پذیرش درخواست بازنشستگی آن ها کافی است