برای اینکه بیمه اختیاری شویم آیا باید حتماً سابقه بیمه اجباری داشته باشیم ؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین کاظمی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

برای اینکه بیمه اختیاری شویم آیا باید حتماً سابقه بیمه اجباری داشته باشیم ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سهیل انوری

profile
up
down

سلام

بله یکی از شروط گرفتن بیمه اختیاری این است که افرادی که قبلاً مشمول قانون تأمین اجتماعی بوده و به دلیل عدم اشتغال از پوشش این بیمه خارج شده اند، به نحوی که این گونه اشخاص با دارا بودن حداقل ۳۰ روز سابقه پرداخت حق بیمه، میتوانند بیمه خود را به طور اختیاری ادامه دهند.