حداقل معافیت مالیات بر اجاره در سال 1402 چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط حداد در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام امیدوارم خوب باشید. درآمدهای حاصل از اجاره تا سقف چقدر از پرداخت مالیات معاف هست؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی بامداد افروز

profile
up
down

سلام سلامت باشید. درآمدهای حاصل از اجاره به میزان سالیانه کمتر از 50 میلیون تومان از پرداخت مالیات معاف هستند

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

درآمد اجاره معافیت ریالی ندارد معافیت متراژی دارد تا 150متر در تهران و 200متر در شهرستانها معافیت دارند ولی اگر شغل دیگری نداشته باشید معافیت معیشتی یا ماده 101مشمول میشود و هرسال اعلام میشود در سال 1402مبلغ 480میلیون ریال است