حقوق بیمه بیکاری برای کسی که در دو جا کار می کند و از هر دوجا اخراج شده چگونه است؟

report گزارش

سوال شده توسط خشایار کهن در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

از آنجایی که در صورت اشتغال یافتن و بیمه رد شدن از طرف کارفرمای دوم بیمه بیکاری قطع میشود

آیا پس از اینکه از طرف کارفرما دوم هم بیکار شویم پرداخت می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا فیاض مند

profile
up
down

با سلام، در صورت اشتغال بیمه بیکاری لغو می شود

و در صورت اشتغال و بعد اخراج،مشروط به اینکه زیر یکسال باشد اقدام به بیمه بیکاری نمایید ودر صورت برقراری مدت دریافتی از مدت تعلق یافته کسر و الباقی به شما برقرارمیگردد.