حق بیمه در سال 1401 چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط هاشمی در دسته بندی پرداخت حق بیمه

پروفایل
up
down

سلام. میخواستم بدونم که تعرفه و مبلغ قابل پرداخت بیمه تامین اجتماعی در سال 1401 چقدر هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد روزبهانی

profile
up
down

سلام. وقت بخیر

فرمول محاسبه حق بیمه:

تعداد روز‌های کارکرد x پایه حقوق روزانه + حق مسکن + بن کارگری x سی درصد

حق بیمه کارگران در ماه‌های ۳۱ روزه به شرح زیر است:

جمع حقوق و دستمزد ۱۴۰۱ مشمول بیمه تامین اجتماعی کارگر بدون سابقه و بدون فرزند: ۵۸.۲۰۶.۲۵۰ ریال

جمع حقوق و دستمزد ۱۴۰۱ مشمول بیمه تامین اجتماعی کارگر بدون سابقه و یک فرزند: ۶۲.۳۷۰.۴۹۹ ریال

جمع حقوق و دستمزد ۱۴۰۱ مشمول بیمه تامین اجتماعی کارگر یک سال سابقه و یک فرزند: ۶۴.۵۴۰.۴۹۹ ریال

حق بیمه سهم کارگر ۱۴۰۱ : ۴.۰۷۴.۴۳۷ ریال