آیا شرکت های دانش بنیان از پرداخت ضرایب حق بیمه، معاف هستند؟

report گزارش

سوال شده توسط یاسین دانشور در دسته بندی پرداخت حق بیمه

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر میخواستم بدونم شرکت های دانش بنیان از پرداخت ضریب حق بیمه معاف میشن؟؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. بله مطابق با بخشنامه ای که در راستای تسهیل کسب و کارهای دانش بنیان در سال 99 در سازمان تصویب شد، در صورتی که به تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برسند از پرداخت ضرایب حق بیمه معاف میشوند.

شرکت هایی که متقاضی هستند میتوانند درخواست خود را همراه با متن قرارداد و مفاصا حساب در سامانه زیر ثبت کنند

http://reg.daneshbonyan.ir/