حوزه های مالیاتی تهران کجاست؟

report گزارش

سوال شده توسط اشکوری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

حوزه های مالیاتی تهران رو می خوام. ممنونم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مرتضی قوامی

profile
up
down

محدوده جغرافیایی اداره کل امور مالیاتی شمال تهران:

از شمال؛ بزرگراه صدر، مدرس و چمران،

از جنوب؛ خیابان دکتر شهید بهشتی، خیابان ولیعصر، میدان فاطمی، خیابان شهید گمنام،

از شرق؛ خیابان دکتر شریعتی

از غرب؛ بزرگراه چمران

*آدرس اداره کل امور مالیاتی شمال تهران : بلوار میرداماد، بعد از مسجد الغدیر

محدوده جغرافیایی اداره کل امور مالیاتی مرکز تهران:

از شمال؛ خیابان دکتر شهید بهشتی، خیابان ولیعصر،

از جنوب؛ خیابان مولوی،

از شرق؛ خیابان بهارستان، خیابان مصطفی خمینی

از غرب؛ خیابان کارگر

*آدرس اداره کل امور مالیاتی مرکز تهران : بازار تهران ، خیابان داور، روبه‌روی کاخ دادگستری

محدوده جغرافیایی اداره کل امور مالیاتی جنوب تهران:

از شمال؛ بزرگراه محلاتی، خیابان هلال احمر، خیابان قزوین، بزرگراه فتح،

از جنوب؛ بزرگراه تهران ـ گرمسار، بزرگراه امام رضا (خیابان خاوران)، میدان بسیج، بزرگراه آزادگان،

از شرق؛ منتهی‌اله ضلع شرقی مناطق زندان ‌هارون‌ الرشید، مسگرآباد، شهرک شهید بهشتی

از غرب بزرگراه آزادگان

*آدرس اداره کل امور مالیاتی جنوب تهران : در شهرری، میدان نماز، خیابان گل‌ها، کوچه لاله

محدوده جغرافیایی اداره کل امور مالیاتی شرق تهران:

از شمال؛ بزرگراه شهید سرلشکر بابایی، بزرگراه آیت‌اله صدر

از جنوب، بزرگراه آیت‌اله محلاتی،

از غرب؛ خیابان دکتر شریعتی، خیابان انقلاب، خیابان سپاه، خیابان بهارستان و خیابان مصطفی خمینی

از شرق؛ بزرگراه بسیج، بزرگراه اسب‌دوانی، بزرگراه دماوند، پارک جنگلی غزال و سرخه حصار خواهد بود.

*آدرس اداره کل امور مالیاتی شرق تهران: خیابان آیت، بعد از چهارراه تلفن خانه، نبش خیابان جویبار شرقی مستقر است.

 محدوده جغرافیایی اداره کل امور مالیاتی غرب تهران:

از شمال؛ انتهای ضلع شمالی مناطق کوهستانی، سولاقان بالا،

از جنوب؛ بزرگراه فتح، خیابان قزوین،

از شرق؛ خیابان درکه، بزرگراه چمران، خیابان کارگر

از غرب؛ کیلومتر 15 جاده کرج خواهد بود.

*آدرس اداره کل امور مالیاتی غرب تهران : بازار تهران ، خیابان داور، رو به‌ روی کاخ دادگستری، طبق هم‌کف و طبقه سوم