میزان مالیات حقوق ماهیانه در سال 1402 چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط آریا جانخواه در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. تعرفه مالیات حقوق برای سال 1402 رو میخواستم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط افشین مبارکی

profile
up
down

سلام وقت بخیر. میزان مالیات حقوق ماهیانه برای سال 1402

·       افرادی که تا 7 میلیون تومان حقوق دارند مشمول پرداخت مالیات نیستند و مالیات براشون صفر محاسبه میشه

·       کسانی که بین 7 تا 14 میلیون تومان حقوق دریافت میکنند، 7 میلیون تومان آن مشمول معافیت مالیاتی است و به مانده آن 10% مالیات حقوق تعلق میگیرد

·       کسانی که 14 تا 23 میلیون تومان حقوق دریافت میکنند، 9 میلیون تومان آن از مالیات معاف است و به مانده 15% مالیات حقوق تعلق میگیرد

·       کسانی که 23 تا 34 میلیون حقوق دریافت میکنند، 11 میلیون آن معاف از مالیات است و به مانده 20% مالیات حقوق تعلق میگیرد

·       کسانی که بیشتر از 34 میلیون حقوث دریافت مییکنند معافیت مالیات حقوق ندارند و به کل مبلغ دریافتی 30% مالیات تعلق میگیرد