درصورت تغییر هئیت مدیره امضای صورت های مالی بر عهده کیست؟

report گزارش

سوال شده توسط امیر سعادت در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

با سلام.هئیت مدیره یک ماه بعد از پایان سال مالی عوض شده.صورت های مالی سال قبل را چه کسی باید امضا کند تا دچار مشکل نشویم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حامد صدر

profile
up
down

با سلام. طبق ماده 116 قانون تجارت تصویب ترازنامه و حساب سود و زیان هر دوره مالی شرکت بمنزله مفاصا حساب مدیران برای همان دوره مالی می باشد و پس از تصویب ترازنامه و حساب سود و زیان دوره مالی که طی آن مدت مدیریت مدیران منقضی یا به هر نحو دیگری از آنان سلب سمت شده است سهام مورد وثیقه اینگونه مدیران خود بخود از قید وثیقه آزاد خواهد شد. درواقع امضا مهم نیست مهم مسئولیت است که به عهده مدیران قبلی است.