دریافت دفترچه بیمه بر روی حقوق مستمری مادر

report گزارش

سوال شده توسط فضل الله بهرامی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

با سلام.من بیست و یک سالمه.مادرم مستمری بگیر از نیروهای مسلح ارتش است.(حقوق پدربزرگ).مادر بزرگم در قید حیات است. اگر من بخواهم  دفترچه بیمه ارتش برای خدمات درمانی بگیرم ضمن اینکه دانشجو هستم می‌توانم اقدام کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا صادقی نیا

profile
up
down

با سلام. تا زمانیکه که همسر سرپرست اصلی(مادربزرگ شما) در قید حیات باشد، به شرط حقوق بگیر بودن مادر شما، ایشان میتواند نوه خود را به صورت آزاد بیمه کرده و برای شما دفترچه بیمه دریافت نماید. البته برای شرط محدودیت سنی همسر سرپرست هم وجود دارد.