در صورتی که کارفرما برایم بیمه رد نکند آیا میتوانم سهم خودم رو پرداخت کنم تا برایم سابقه حساب شود؟

report گزارش

سوال شده توسط مالک جان فزا در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

در صورتی که کارفرما برایم بیمه رد نکند آیا میتوانم سهم خودم رو پرداخت کنم تا برایم سابقه حساب شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جلال طباطبایی

profile
up
down

در صورتی که کارفرما برای شما بیمه رد نکنه میتونید خودتون 30 درصد سهم کارگر رو پرداخت کنید و بعد از کارفرما بابت پرداخت نکردن حق بیمه شکایت کنید.