در صورت بی اعتنایی کارفرما نسبت به بازگشت به کار چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط رضائیان در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

بنده یک قرارداد یک ساله بسته بودم اما بعد از 6 ماه اخراج شدم.برای بازگشت به کار درخواست دادم و طبق رای اداره کار بازگشت به کار تایید شد.اگر کارفرما نسبت به این رای بی اعتنایی کند تکلیف بنده چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمدرضا انصاری فر

profile
up
down

با سلام و ادب

اگر کارفرما نسبت به بازگشت بکار بی اعتنایی کند لازم است به اداره کار اطلاع دهید و درخواست حقوق تا پایان قرارداد  را ثبت کنید.