در صورت تغییر هییت مدیره، صورت های مالی حسابرسی شده پارسال باید توسط چه کسی تایید شود؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه خسروی سرشکی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

با سلام.دو ماه قبل از پایان سال مالی هییت مدیره عوض شده است.حالا در صورت تغییر هییت مدیره، صورت های مالی حسابرسی شده پارسال باید توسط چه کسی تایید شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد علی کیوان

profile
up
down

با سلام.

ماده ۱۱۶- تصویب ترازنامه و حساب سود و زیان هر دوره مالی شرکت بمنزله مفاصا حساب مدیران برای همان دوره مالی می باشد و پس از تصویب ترازنامه و حساب سود و زیان دوره مالی که طی آن مدت مدیریت مدیران منقضی یا به هر نحو دیگری از آنان سلب سمت شده است سهام مورد وثیقه اینگونه مدیران خود بخود از قید وثیقه آزاد خواهد شد