در صورت دادن فاکتور رسمی مشمول مالیات می شوم؟

report گزارش

سوال شده توسط عباس صادقی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید.

بنده حدود 2 تن برنج به شخصی فروختم که ایشان از من فاکتور رسمی درخواست کردند. میخواهم ببینم در صورت دادن فاکتور رسمی مشمول مالیات می شوم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط noori

profile
up
down

با سلام. بله شما مشمول 9٪ مالیات می شود بر اساس قانون هنگامی که یک شرکت یا یک فرد معامله ای را در خصوص فروش یا خرید کالا و مواد مصرفی انجام دهد، در صورت ارائه هر گونه فاکتور رسمی مبلغی به عنوان ارزش افزوده لحاظ می گردد که مالیات بر ارزش افزوده برابر است با 9٪ از مبلغ فاکتور.

درنظر داشته باشید که شما با ارائه فاکتور رسمی به شخص خریدار این شخص مشخصات شما را به عنوان فروشنده در سیستم خود و درواقع در سیستم خرید و فروش اداره دارایی ثبت می نماید و به این صورت شما از سوی اداره دارایی فراخوانده شده و مشمول مالیات بر ارزش افزوده خواهید شد.