اگر در فاکتور کد ملی ثبت شده باشد، اداره دارایی متوجه می شود که فروشنده بایستی مالیات ارزش افزوده پرداخت کند؟

report گزارش

سوال شده توسط احمد رضایی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. ممنون از پاسخگویی سریع تون. یک سوال دیگه ای داشتم.

به یک شرکت خصوصی کالایی فروختم و از من کد ملی خواستن. می خواستم بدونم که با این کار برای من مالیات و ارزش افزوده ثبت میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

عرض ادب و احترام

بله. از اداره دارایی شعبه مورد نظر تسویه بگیرید و ببینید بدهکار هستید یا نه. چنانچه تکراری نباشد و شما فروشنده تلقی نشوید، مشکلی وجود ندارد.